Γνωρίζοντας τους Μινωίτες

Cretan Thematic Park - Ένα ταξίδι στο χρόνο

Κρήτη … Ένα νησί γεμάτο ομορφιές και αντιθέσεις. Ένας τόπος που η ιστορία του είναι έκδηλη. Από την πρώτη στιγμή σε γεμίζουν μυρωδιές και εικόνες από το παρελθόν και το σήμερα. Ο τόπος που γέννησε ποιητές και ζωγράφους. Πολιτισμούς και έμπνευση.

Και κάπως έτσι ας αρχίσουμε το ταξίδι μας πίσω στη Μινωική εποχή και στον αρχαιότερο πολιτισμό της Ευρώπης. Ένας δρόμος στο χρόνο και την Ιστορία.

Εμπνευστήκαμε το μέλλον μας με σεβασμό στην κληρονομιά μας για να γίνουμε όλοι συνταξιδιώτες και στο ταξίδι αυτό σας προσκαλούμε να είσαστε μαζί μας για να γνωρίσουμε και να συμμετέχουμε στο Μινωικό πολιτισμό.

Σχετικά με μας

Στον τόπο αυτό, που γέννησε το μοναδικό Μινωικό πολιτισμό το “Cretan Thematic Park” αποτελεί μία ευκαιρία για τους επισκέπτες να τον γνωρίσουν, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και με δύο χοροθεατρικά δρώμενα, ενώ θα γεύονται μινωικές γεύσεις από προϊόντα της Κρήτης.

Το Προϊόν μας

Νέες γυναίκες, ντυμένες με μινωική φορεσιά, υποδέχονται τους επισκέπτες και τους οδηγούν στις θέσεις τους μέσα στην αίθουσα, που φωτίζεται με το μινωικό λυχνάρι δημιουργώντας την ονειρική μινωική ατμόσφαιρα. Ο χώρος αρωματίζεται με θυμίαμα από μυρωδικά και βότανα της Κρήτης.